Herbronnen met Jan De Vlieger

2-Inspire afbeelding

Vaak weten we wel dat we meer rust nodig hebben, dat we onze geest eens zouden moeten leeg maken, dat we de destructieve emoties of situaties mogen loslaten.
Maar vaak weten niet hoe.
We begrijpen wel dat het nodig is maar weinig mensen kunnen ook die rust ECHT beleven.
Als spanning te lang aanhoud, blijven we vaak hangen in fysieke pijnen en of pijnlijke situaties en relaties.
We worden prikkelbaar en hebben het gevoel dat we ons steeds sterk moeten houden.
Vervolgens hebben we dan ook de helderheid en kracht niet meer om de juiste stappen te zetten op de juiste manier. Het goede nieuws is dat we niet moeten wachten tot onze omgeving veranderd, dat is onze valkuil, maar dat we de verantwoordelijkheid even naar binnen hoeven te richten en daar het nodige eerst los te laten.
We leren hoe we actief moeten zijn, snel reageren , snel denken, snel handelen, levens volgens de verwachtingen . Maar we leren niet meer hoe dat allemaal eens los te laten, even op te laden om dan op een gezonde manier opnieuw te starten.

"Never give from the depths of your well, only from your overflow" Rumi.

Af en toe alles eens kunnen loslaten is ook een must voor onze gezondheid. Een ontspannen lijf kan de energie gebruiken om te genezen ipv gevecht en spanning te onderhouden, ontspanning kan helpen bij genezing.
Een open geest is ook een ideale basis om op een gezonde manier te communiceren in relaties en is ook een gezonde basis voor je activiteit en of werk en een must voor de beslissingen in je leven.
Tijdens deze workshop verleggen we de aandacht naar voelen en openheid door middel van ademhalingsoefeningen, chikung, begeleide meditatie, bewustwording van lichaam door hands on, Touch of matrix, voetreflexologie etc ...

Wil je meer weten over Jan: http://www.2-inspire.be/biografie/

Prijs: €100 ( inclusief lunch)
Uren: 9u30- 16u
Je inschrijving is officieel na overschrijving op het rekeningnummer: BE84363061965559 met vermelding van je naam + naam workshop

Thee, water en hapjes zijn voorzien!

Inschrijven


Uitschrijven

Door zich te abonneren op de 2-Inspire info-sheet, verklaart u zich akkoord met met onze algemene voorwaarden!

download brochure